Akkumulátorok

Bosch akkumulátortechnológia – optimális teljesítmény minden igény kielégítésére

Car batteryMűhelyeinkben mindennapi munkája során mindenki rengeteg energiát fordít arra, hogy az Ön autója a lehető leghamarabb újra az utakon lehessen. Ezért a Bosch Car Service bízik a Bosch akkumulátorok által kínált innovatív technológiában és szigorú minőségi szabványokban. Minden modellt úgy fejlesztettek ki, hogy megfeleljenek a különböző járműtípusok követelményeinek, biztosítva, hogy az autóban mindig elegendő energia álljon rendelkezésre – hogy a kiemelkedő minőségről, biztonságról és megbízhatóságról már ne is beszéljünk.


AGM technológiával készült S6 – start/stop rendszerrel és fékenergia-visszanyeréssel működő gépkocsikhoz

A Bosch AGM (felitatott üvegszálas párna) technológiája a piacon elérhető legjobb rendszer a legmagasabb igények kielégítésére. A korszerű járművek egyre sokasodó elektromos eszközei miatt nemcsak nagyobb teljesítményre, hanem nagy kapacitású energiatárolóra is szükség van. Az S6 AGM akkumulátorral a Bosch ideális megoldást kínál mindkét igényre: Különösen nagy igénybevétel esetén a Bosch S6 akkumulátor lényegesen nagyobb energiaszintet tud biztosítani, mint a hagyományos akkuk. Ezenkívül a fékezéskor keletkező többletenergiát tárolni tudja, hogy folyamatosan biztosítva legyen a gépkocsi elektronikai berendezéseinek a tápellátása.

S6 batteryElőnyök röviden:

 

  • Hosszabb élettartam és akár 4-szer nagyobb mélyciklusú ellenállás a hagyományos indítóakkumulátorokhoz képest
  • Állandó áramellátás akár rövidebb utakon, araszoló forgalomban vagy álló helyzetben jelentkező magas fogyasztás mellett
  • Nagy teljesítményfelvétel és indítási teljesítmény nagyszámú villamos berendezés esetén is
  • Beszerelés tetszőleges helyre, szivárgás- és karbantartásmentes

 


EFB technológiával készült S5 – start/stop rendszerrel működő gépkocsikhoz

Az EFB technológiát felvonultató S5 a hagyományos indítóakkumulátorok és az AGM rendszerű S6 közötti űrt tölti ki. Kiválóan megfelel start/stop rendszerrel ellátott gépkocsikhoz, és megbízható energiaforrást jelent nagyszámú villamos berendezés esetén is. És – hála mélyciklusú ellenállásának – mindig elegendő energiát tud biztosítani, még a legzordabb időjárási körülmények között is, minden motorindításkor.

S5 batteryElőnyök röviden:

  • Hosszabb élettartam és akár kétszer akkora mélyciklusú ellenállás, mint a hagyományos indítóakkumulátoroknál
  • Megbízható motorindítás szélsőséges hőmérséklet és nagyszámú villamos berendezés esetén is
  • Különösen jó töltésfelvételi képesség és rövid utakon is kiváló jellemzők
  • Teljesen karbantartásmentes, szigetelt és szivárgásmentes 55° dőlésszögig