Izzók

 Bosch járműizzók a nagyobb közúti biztonságért

Mit ér akár a legjobb jármű-világítási rendszer, ha rossz minőségű csereizzókkal látják el? Saját biztonsága érdekében javasoljuk a Bosch minőségi termékeinek használatát – a hibás izzók cseréjekor éppúgy, mint a teljes készlet lecserélésekor. A Bosch a csúcsminőségű világítási termékek egész sorával rendelkezik az Ön autójához is, a fényszóróktól a belső világításig.

És maga a Bosch Car Service is remek példa a kiváló minőségre: A biztonság kedvéért mindig szakemberrel cseréltesse ki és ellenőriztesse az izzókat. A Bosch Car Service műhelyei ideális megoldást kínálnak minden járműtípushoz és minden igényhez a kiemelkedő fényhatékonyságú Plus 90-től a különlegesen tartós Longlife Daytime modellig.

A Bosch gépjárműizzók választékához


Csúcsminőségű Bosch világítástechnika

A megbízható jármű-világítási rendszer különösen fontos akkor, ha a rossz látási viszonyok megnehezítik a vezetést. Ez az útfelület optimális megvilágításának egyetlen módja, és csak így érhető el, hogy a többi közlekedő időben észrevegye Önt. A Bosch világítástechnikája és járműizzói remek példái annak, hogy hogyan növelhető a biztonság. A széles termékpaletta nagyobb biztonságot, kiemelkedő minőséget, átlagon felüli élettartamot biztosít. Minden felhasználási célra és gyakorlatilag minden járműhöz elérhető a megfelelő termék. Kiemelkedő átfogó szolgáltatásaink keretében műhelyeink természetesen szakszerű karbantartást és javítást is kínálnak.

A Bosch világítástechnikai választékáig


Ajánlott: Bosch csereizzódoboz

Ha egy izzó útközben felmondja a szolgálatot, a Bosch izzókészletéből mindig kikeresheti a megfelelő csereizzót. Érdemes tudni: Sőt, vannak országok, amelyekben kötelezően a járműben kell tartani egy ilyen dobozt. A Bosch Car Service műhelyeiben megtalálható a praktikus és kompakt Minibox és a Maxibox, amelyben megtalálható gyakorlatilag minden olyan csereizzó, amelyre valaha szüksége lehet.

További információk


Hátsó lámpák

Rear lightsGondolta volna? Egy hátsó lámpát akár 20 különböző összetevő is alkothat – függetlenül attól, hogy hagyományos vagy LED-es technológiával működő féklámpáról van-e szó. De mindenképpen tökéletesen kell működnie ahhoz, hogy a mögöttünk haladók mindig lássanak bennünket. A másodperc tört részén múlhat, hogy a reakció időben megtörténik-e, különösen fékezés esetén. Érdemes tudni: A LED-es féklámpák sokkal gyorsabban működnek, mint a hagyományos izzók, így a veszélyes helyzeteket már azok felmerülése előtt megakadályozzák. Ez az oka annak, hogy a Bosch Car Service munkatársai miért a Bosch hátsó lámpáit részesítik előnyben, hiszen ezek szavatolják a legmagasabb szintű megbízhatóságot és üzembiztonságot.


Kiegészítő lámpák

Auxiliary lampsHa abszolút biztosra szeretne menni, érdemes kiegészítő lámpák felszerelésével optimalizálni a gépkocsi világítási rendszerét. Ezek különösen hasznosak éjszaka, félreeső területeken, mert a segítségükkel hamarabb észlelhetők a potenciális veszélyek. A Bosch kiterjedt modellválasztékkal rendelkezik, amelyek garantáltan biztosítják az útfelület lényegesen jobb megvilágítását. De még így is nehéz a választás: Xenon vagy halogén, normál vagy keskeny fénycsóvájú? Érdemes tudni: A Bosch legújabb, xenon gázkisüléses technológiával ellátott kiegészítő lámpái akár háromszor erősebb fényt állítanak elő, mint a halogén technológia. Ráadásul két különböző fényprofillal kaphatók – széles és hosszú a normál sugárhoz keskeny és hosszú az útfelület valamivel koncentráltabb megvilágításához.


Reflektorok és spotlámpák

FloodlampsHa valaki sokat dolgozik éjszaka vagy mentőszolgálatoknál dolgozik, a kiegészítő világítás szinte szükségszerű. A Bosch termékek széles választékát kínálja, és átfogó kínálattal rendelkezik nagy teljesítményű halogén, xenon és LED-es technológiákból. Élvezze a nagyobb fényhatékonyság előnyeit, a hosszú élettartamot és a rendkívül alacsony energiafogyasztást. Akár reflektort keres nagy területeket megvilágító széles sugárral, akár spotlámpát távoli tárgyakat koncentráltan megvilágító keskeny sugárral, örömmel állunk a szolgálatára, és szereljük fel a kívánt lámpákat az Ön igényeinek megfelelően.


Forgó jelzőfények

Rotating beaconsA forgó jelzőfények a közúti biztonság fontos kellékei, mivel felhívják a figyelmet a lehetséges veszélyekre és akadályokra, és védelmet nyújtanak a vezető és a közlekedés egyéb résztvevői számára. Optimális jelzőhatás azonban csak megbízható technológiával érhető el, hiszen a jelzés csak így látható a közlekedés valamennyi résztvevője számára, minden irányból. Mint a Bosch teljes termékskálája. A forgó jelzőfények számos különböző típusa áll rendelkezésre hagyományos halogén vagy LED-es technológiával. Örömmel végezzük el Önnek az utólagos beszerelési munkát a kiváló jelzőhatás és a lehető legmagasabb fokú biztonság érdekében.