Ózonos beltér fertőtlenítés a vírusok, baktériumok és a gombák ellen

Képtalálatok a következőre: ózonos fertőtlenítés

Akciós Ózonos gépjármű fertőtlenítés 6.000 Ft

(az akció időtartama 03.15-05.01-ig) 

Időpont egyeztetés miatt hívjon a 72/532-632-es telefonszámon.

 

Az ózonos gépjármű beltér fertőtlenítés bármikor hasznos lehet, de a mostani vírusos időben feltétlen ajánlott.

A fertőtlenítés nem csak a klímarendszer elemeiben, hanem az egész gépjármű belső terében az üléseken, a kormányon, a kilincseken, és minden olyan beltéri elemen fejti ki a hatását, amihez hozzáérhetünk.

Az ózongáz nem csak a vírusokkal és baktériumokkal lép kölcsönhatásba, hanem minden egyéb, akár kellemetlen szagot okozó részecskékkel is, amelyek a padlón, ülésekben, üléskárpitban szaporodhatnak fel az idők során. 

A járműben élő nem kívánatos utasok, bogarak, pókok és egyéb élősködők sem menekülhetnek az ózongáz elől.
 
Gomba, baktérium és vírusirtó hatása miatt a kórházakban és egyéb egészségügyi intézményekben is alkalmazzák ezt az eljárást az eszközök fertőtlenítésére.
 
GYAKORI KÉRDÉSEK
 
 Miért jobb, mint a hagyományos letörlés?
 
Az ózon gáz természetes tisztító, szagtalanító és fertőtlenítő erejét kihasználva a beltér megbontása és erős vegyszerek használata nélkül fejti ki hatását, valamint szagtalanítjuk a járműbelsőt úgy, hogy a végeredmény kellemes esőillat és a higiénia érzése lesz. 
 
Milyen gyakran érdemes ózonnal tisztítani?
 
Az ózonos kezelés nem csak a klímarendszerben lévő gombák és baktériumok ellen hatásos, hanem a normál közlekedés során az utastérbe jutó és ott lerakódó szennyeződések, koromrészecskék, vírusok és baktériumok ellen is, de nem elegendő csak a klímaszezon előtt elvégezni a tisztítást, ugyanis a szennyeződések, vírusok és baktériumok az év minden napján jelen vannak!
 
Javasoljuk az évenkénti minimum 2 kezelést,  a tavaszi klímaszezont és a téli „fűtés szezont” semmiképpen ne hagyjuk ki!
 
Nem káros az emberi szervezetre?
 
Nagy mennyiségű ózon belégzése káros lehet, így a kezelés alatt ne tartózkodjon a járműben! A kibocsátott ózon molekulák körülbelül 30 perc alatt teljesen visszaalakulnak ártalmatlan oxigén molekulákká, így a kezelés utáni szellőztetést követően semmilyen káros anyag, vegyszer és adalékanyag nem marad a járműben.